Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 27 juli 2010

DONALD DUCK TELEFOON

Een wijs man heeft mij ooit eens gezegd: "De mooiste merchandise van de laatste 30 jaar is uitgebracht in de vorm van spaarpotten en telefoons!"
Getuige het beeld hieronder zou hij daar wel eens gelijk in kunnen hebben. Een vrolijke Donald Duck met opgeheven drankje in een strandstoel. Wie krijgt daar nou geen goede zin van.
Bovendien is het een tamelijk 'realistische' uitbeelding, want zouden er hedentendage nog mensen aan het strand zitten zonder telefoon?
Het apparaat heeft een grondoppervlakte 22x24 cm en is 20 cm hoog. Donald's hoofd en linkerarm kunnen worden gedraaid. Er is geen produktiejaartal bekend, noch land van herkomst.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb deze ook, maar helaas werken de geluiden niet meer. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

    BeantwoordenVerwijderen