Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 10 juli 2010

SCHAKEL SERIE


Boeken waren vroeger echt iets bijzonderders dan tegenwoordig. Je kon je abonneren op boeken. Je had zelfs een boekenclub. Je tekende in en dan ontving je maandelijks een boek. Achteraf gezien waren dat nu niet direct grote meesterwerken uit de wereldgeschiedenis, maar misschien destijds toch wel bekend. In het bericht van vandaag gaat het om De Schakel Serie, uitgegeven door uitgeverij West-Friesland in Hoorn. Een kleine brochure met een beschrijving van de zes boeken in deze serie. Hieronder een scan van elke dubbelpagina.




De brochure is vooral interessant omdat een aantal van deze boeken een omslag hebben van Hans Borrebach. De boeken die ik heb volgen hier in kleur. (klik erop om te vergroten)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten