Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 3 april 2012

101 DALMATIANS 15: SINGEL


Singel met 'het verhaal van de 101 dalmatiner hondjes', volgens de hoes. Het verhaal van de film wordt echter helemaal niet verteld. Het gaat over de pup Lucky, die televisie-verslaafd is en graag in een serie wil meespelen.


Hij sluipt het huis uit op zoek naar de tv-studio. Deze kan hij niet vinden, raakt verdwaald, wordt gevonden en teruggebracht door een vriendelijke agent.




Op kant A wordt het verhaal voorgelezen door Piet Ekel, op kant B staan twee liedjes. Deze stonden ook al op de LP met hetzelfde verhaal. Klik hier. De singel is uitgebracht in 1968 op het Disneyland label, HLLP 305.

In tegenstelling tot de LP gaat de singel vergezeld van een boekje met tekeningen en de tekst van het voorgelezen verhaal. Hieronder alle pagina's uit het boekje op singelhoesformaat (20x20cm).

































Geen opmerkingen:

Een reactie posten