Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 14 april 2012

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 32: VIEW-MASTER

Het eerste pakket (Tyco, No. 4216) is in 1990 uitgebracht naar aanleiding van de eerste speelfilm met de Teenage Turtles. De tweede set (WBP-1073) is ook uit 1990, maar uitgegeven naar aanleiding van de tekenfilm-serie. Dat geldt ook voor de derde set, met dezelfde inhoud als de tweede set, maar nu uigebracht door Playskool (nr.1073). Als laatste (helemaal onderaan) een giftset van Tyco uit 1990.



Dit zijn niet alle view-masters die zijn uitgegeven van de Teenage Turtles. Er bestaat in elk geval nog een set van de tweede film (1991) en van de derde (1993). Wellicht in de toekomst . . .

Voor heel veel andere viewmasters klik HIER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten