Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 23 september 2012

SINGELHOES: HOE GROOT ZIJT GIJ

In eerste instantie viel de hoes mij op door het ontwerp. Pas later zag ik dat het ging om religieus werk. De hoes werd des te opmerkelijker. 'Hoe groot zijt GIJ' is een vraag die ik in een religieus kader niet zou verbinden met het heelal en de planeten.
Op het singeltje zelf staan vier psalmen, gezongen door Paul Hofstede en Klaas en Riek Post onder orgelbegeleiding van Rudolf Schiphouwer. Het is een uitgave van Binnenlandse zending van de Bond van Vrije Evangelische Gemeenten in Nederland, gevestigd in Zwolle. Er wordt nergens een jaar vermeld, vermoedelijk eind jaren '50, begin jaren '60.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten