Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 4 november 2012

JUMBO PUZZLES

Het is een nieuwe maand en al weer een nieuwe zusterblog van HET Verzameloord heeft het levenslicht gezien. Eindelijk ben ik er toe gekomen mijn collectie Jumbo puzzels te publiceren in een geheel eigen webstek. Je vindt er meer dan 120 puzzels vervaardigd tussen 1958 en 1972. De puzzels zijn heel herkenbaar aan het zwarte vlak aan de voorkant (later blauw).

Op de blog zijn de puzzels thematisch geordend, maar via uitgebreide labels zijn vele andere sorteringen mogelijk zoals per jaar, per nummer en per hoeveelheid stukjes. Voor de geïnteresseerden ook een uitgebreide inleiding. Ik ben heel tevreden. Neem gerust een kijkje. Klik hier of op de link in de groene balk rechts.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten