Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 24 november 2012

LARRY HAGMAN (1931-2012)

Gisteren is acteur Larry Hagman overleden. Hagman begon zijn televisiecarrière in 1957, maar brak pas echt door met de humoristische serie I Dream of Jeannie (1965), waarin hij is getrouwd met een vrouwelijke geest-uit-de-fles (Barbara Eden). Wereldberoemd werd Hagman door zijn rol als J.R. Ewing in de serie Dallas (14 seizoenen vanaf 1977). Naast zijn werk voor televisie speelde hij ook (kleine rollen) in enkele bioscoopfilms, zoals In Harm's Way (1965). Harry and Tonto (1974), The Eagle Has Landed (1976), Superman (1978), S.O.B. (1981) en Primary Colors (1998).
Minder bekend van Hagman is dat hij de zoon is van zangeres Mary Martin. Samen stonden ze op de planken in Londen in de musical South Pacific. Zijn zangcarrière is nooit echt van de grond gekomen.
Ballad of the Good Luck Charm (1980) 
Larry Hagman is 81 geworden.

1 opmerking:

  1. Geweldig, waar haal je al dat spul vandaan?Larry Hagman heeft jarenlang wereldwijd miljoenen tv-kijkers geamuseerd met zijn doortrapte vertolking van J.R. Ewing, met een succesvolle come-back in Dallas 2012. Om zijn roem aan te geven: een krantenbericht uit de jaren tachtig meldde indertijd dat een nomadenstam in het Midden-Oosten al eeuwenlang op dezelfde dag met hun jaarlijkse trektocht begon, maar voor het eerst in de geschiedenis van die traditie afweek, omdat ze de aflevering 'Who done it?' niet wilden missen, waarin de dader van de moordaanslag op J.R. werd onthuld.

    BeantwoordenVerwijderen