Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 8 februari 2014

MEGA MINDY 19: POPPETJES

Er zullen er ongetwijfeld veel zijn, maar op dit moment heb ik slechts drie poppetjes van de TV-serie Mega Mindy. De gemiddelde hoogte is 12cm en geen van alle bevatten ze een produktiejaar.


2 opmerkingen:

 1. mijn dochtertje is helemaal gek van mega mindy is het mogelijk de mega mindy's over te nemen?
  of waar zijn ze elders te koop?
  Hoor graag van u!
  westlandsesandra@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verzameloord-Gastheer11 januari 2017 om 12:17

  Hoi Sandra. Dat wat op HET Verzameloord staat is helaas niet te koop. Ik kan enkel doorverwijzen naar kringloopwinkels. Marktplaats en/of rommelmarkten, aangezien het speelgoed van Mega Mindy niet echt meer nieuw in de winkels ligt. Veel sukses en groetjes aan je dochter.

  BeantwoordenVerwijderen