Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 9 februari 2014

SHE-HULK

Wellicht is het typisch Amerikaans, maar ik had bij een strip-serie over een She-Hulk eigenlijk iets meer erotiek verwacht. De voorkanten geven precies de inhoud van de strip weer. In Nederland zijn 11 delen verschenen uit deze reeks.
1 - 3 (1980)

4 - 7 (1981)

8 - 11 (1982)
Het eerste deel is geschreven door Stan Lee en getekend door John Bucema en Chick Stone. De erop volgende boekjes hebben andere medewerkers, onder wie de tekenaars Mike Vosburg en Frank Springer en schrijver David Anthony Kraft.
Oorspronkelijk zijn ze in Amerika uitgekomen vanaf 1977, in Nederland is de uitgave vanaf 1980 verzorgd door Juniorpress in Bussum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten