Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 11 februari 2014

POCAHONTAS 51: SCHOTEL EN BEKERTJE

Het is alweer even geleden dat er iets van Pocahontas is verschenen op HET Verzameloord. Vandaag maar weer eens een aanvulling op de kollektie. Allereerst een diep (4,5cm) bord, met een doorsnee van 16,5cm.
Of het onderstaande bekertje (8,5cm hoog met een doorsnee van 6,5cm) bij het bord hoort zou ik niet weten, maar wat betreft het design, komen ze dicht bij elkaar in de buurt.
Om de overeenkomst enigszins duidelijker te maken, heb ik de tekening van de beker 'afgerold'.
Er staat op geen van beide informatie, behalve het woord 'France'. Dat zal hoogstwaarschijnlijk het land van produktie zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten