Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 14 november 2014

BOEKOMSLAG: DE GROTE SPROOKJESPARADE (1943)

Een opvallend sprookjesboek (51 pagina's), waarin alle bekende verhalen door elkaar lopen. Opvallend vooral door de illustrator, de later door Loeki de Leeuw bekend geworden Joop Geesink. Het jaar van uitbreng is echter minstens zo opvallend: 1943. Tot slot ook het formaat: plat liggend en 30x21,5cm. Kortom een bijzonder boekje dit keer.

De omslagtekening vormt een geheel met de achterkant.De illustraties IN het boekje hebben een andere, meer lineaire stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten