Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 4 november 2014

DONALD DUCK BEKER

Een 3D drinkbeker van Donald Duck (350cl).
Daar moet ik natuurlijk meteen aan toevoegen dat een beker altijd 3D is, want anders kun je er uiteraard niet uit drinken, maar in dit geval zijn de neefjes en Katrien getekend en steekt Donald met kop en schouders (en lijf) uit het oppervlak.
De beker is 9cm hoog en heeft een doorsnede van 8. Hij kan in de magnatron en is gemaakt in China en uitgebracht door Stor Madrid in Spanje. Er wordt geen jaar van fabrikage vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten