Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 23 november 2014

LOURDES 83: HOUTEN PANNETJE

Weer eens een bijzonder vreemd souvenir uit Lourdes, zoals ik er al meer heb gepubliceerd. Je zou zeggen, hoe verzinnen ze het: een houten 'fondue'pannetje met erin in hoog relief het kerkencomplex met rechtsonder de grot. Misschien was het ook te gek voor de makers en hebben ze daarom Bernadette en Maria maar weggelaten. Het pannetje heeft een doorsnee van 10 cm en aan de achterkant een haakje om het op re hangen. Geen jaar of firma bekend.Geen opmerkingen:

Een reactie posten