Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 9 april 2017

AANKLEEDPOP: SHIRLEY TEMPLE

Ik weet niet waarom, maar ik heb iets met etalagepoppen en vandaar waarschijnlijk ook met aankleedpoppen als speelgoed. Ik heb er in het verleden al verschillende geplaatst op HET Verzameloord en dat ga ik vanaf vandaag nog wat meer doen, op de zondagen. Te beginnen met Shirley Temple (1928-2014).
De doos meet 13x37,5 en bevat een kartonnen pop van de jeugdige actrice in ondergoed....
....en een groot vel van 111x36cm, met daarop 20 verschillende kleren, die je er zonder schaar uit kunt halen.
Uit dit vel zijn door de vorige eigenaar zes kledingstukken verwijderd om te gebruiken. Bij deze die zes ontbrekende stukken.
De doos is door Whitman uitgebracht in 1976.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten