Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 29 april 2017

HAWKGIRL POPPETJE

Ik heb even moeten zoeken, maar dit poppetje moet een komische versie zijn van Hawkgirl, een van de superhelden uit de DC Comics stal.
Het poppetje is slechts 10cm hoog en gemaakt van buigzaam plastic. Het ding heeft echter geen buigbare onderdelen.
Achter op de vleugels is wat info te vinden. Zo ligt de copyright bij DC. Wat het nummer S15 betekent zou ik niet weten.
Op de andere vleugel staat de vermoedelijke uitgever: Quick Fastfood. Ook zit hier het knopje om de vleugels te laten bewegen.
Quick is een van oorsprong Belgische restaurantketen. Ook in Nederland zijn er enkele filialen geweest en wel tussen 1995 en 1999. Het is zeer waarschijnlijk dat dit poppetje in die tijd is uitgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten