Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 15 april 2017

THE BIONIC WOMAN ANNUAL

Bionic Woman is een TV-serie van 58 afleveringen (drie seizoenen, 1976-1978). Het was een spin-off van de populaire reeks The Six Million Dollar Man (in Nederland De Man van zes miljoen). De afgeleide serie is hier dan ook simpelweg De Vrouw van zes miljoen genoemd.
Bij mijn weten is daar niet zo heel veel merchandise van. Ik was daarom blij verrast toen ik onlangs dit jaarboek vond.
Het is uitgevoerd in harde kaft en zowel de voor- als de achterkant zijn (in mijn ogen) uitgevoerd in een typische jaren 70 stijl.
Inhoudelijk is het niet echt sterk. Enkele strips, geíllustreerde verhalen en wat foto's van voornamelijk Lindsay Wagner, die de hoofdrol in de serie vertolkt. Als voorbeeld hier het schutblad.
Het boek is uitgebracht in 1977 door Brown Watson en - wonderbaarlijk - gedrukt in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten