Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 8 april 2017

THUNDERBIRDS SPECIAL 4

In de jaren 60 zijn er tamelijk wat stripverhalen gemaakt over The Thunderbirds. Allemaal gepubliceerd in tijdschriften als TV Century 21 (=TV 2000) en Lady Penelope. Later is er opnieuw vraag naar gekomen en zijn de verschillende verhalen gebundeld in boeken. Ook daar zijn ondertussen verschillende series van verschenen. Ook in Nederland. Vandaag uit één van die Nederlandse series nummer 4: Operatie P.
Het boekwerk telt 47 pagina's en bevat drie verhalen, kompleet met banners boven elke bladzijde.
Het is een uitgave van Big Balloon uit 1994.

1 opmerking:

  1. Herinner me uit mijn jeugd dat AH soort boekje/tijdschrift uitgaf van elke thunderbird. Nooit meer ergens gezien

    BeantwoordenVerwijderen