Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 23 mei 2017

DISNEY DINSDAG: DONALD DUCK VERZAMELALBUM

Het Donald Duck Verzamelalbum, dat is uitgebracht naar aanleiding van 60 jaar Donald Duck Nederland.
Op de titelpagina wordt het een en ander nader toegelicht over de inhoud van dit album, dat Bruna heeft uitgebracht in samenwerking met stickerboekenfabrikant Panini.
Feitelijk gaat deze uitgave om het 15-pagina's tellende verhaal Klopjacht op een Duckie (getekend door Michel Nadorp) waar op elke bladzijde een plaatje ontbreekt. Die moet jezelf bij elkaar sparen en erin plakken.
Verder is het opgevuld met korte verhalen en gags van randfiguren. Op de achterzijde een grap met Donald.
Gezien het feit dat het hier gaat om het 60-jarige jubileum van het tijdschrift Donald Duck kan het niet anders dan dat deze uitgave van 2012 is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten