Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 23 mei 2017

IN MEMORIAM: ROGER MOORE (1927-2017)

Op 23 mei 2017 overleed de Engelse acteur Roger Moore. Moore zal de geschiedenis ingaan als de derde acteur die gestalte gaf aan James Bond (na Sean Connery en George Lazenby), Moore was daarvóór al twee keer de verpersoonlijking geweest van een televisiekarakter: Ivanhoe (1958-1959) en natuurlijk The Saint (1962-1969). Ondanks zijn succes in Europa liep men in Amerika niet warm voor Roger Moore. Ook The Persuaders (De versierders, 1971-1972), naast de Amerikaanse acteur Tony Curtis bracht hierin geen verandering. Zelfs James Bond (1974-1985) opende de deuren in Amerika slechts op een kier. Na zeven keer in de huid van 007 te zijn gekropen, moest hij afhaken, vooral vanwege zijn leeftijd (57). Nadien speelde hij vooral nog in B-films  had hij eenmalige optredens in televisieseries of deed hij een stem in een animatiefilm.

In 2003 is hij tot ridder geslagen, vooral vanwege zijn werk voor UNICEF. Sir Roger Moore is 89 geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten