Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 22 mei 2017

OP DE FIETS DOOR NEDERLAND

Ik denk dat ze gedacht hebben: Als je met de fiets op vakantie gaat heb je weinig ruimte om ook nog een echte reisgids mee te nemen, vandaar deze uitgave om Op de fiets door Nederland te gaan.
Dit is een metalen doosje van 8,5x8,5cm. Dit waarschijnlijk omdat op de fiets een los boek snel beschadigd. Je klikt het doosje open....
.... en een klein vierkant boekje wordt zichtbaar. Dat kun je er dan uithalen om te gebruiken. Tja, wel wat omslachtig allemaal.
Het kleine boekje bevat 20 fietsroutes verdeeld per provincie en over 142 pagina's. De afstanden van de routes variëren van 18 tot 95 km. Jammer dat er geen inhoudsopgave in staat of register. Zou het geheel net even wat praktischer hebben gemaakt.
Het is een gezamenlijke uitgave van Margriet, ANWB en VVV. De illustraties zijn van Annemiek Bunjes. Het boekje is uitgebracht in 1991.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten