Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 8 augustus 2011

ADVERTENTIE 23: AVIA

Piet Bambergen van de Mounties was was ooit erg populair. Naast Mountie speelde hij ook in speelfilms en maakte hij reclame voor diverse artikelen. Op HET Verzameloord al eerder aandacht voor zijn Skol reclames. Vandaag voor het brandstofmerk Avia. Bestaat nog wel, maar voor mij onopgemerkt. Maken ze nog wel reclame? Wordt er nog reclame gemaakt voor tanken?

Onderstaand een artikel uit dezelfde 'Autokrant voor Nederland' waar uitgebreid verslag wordt gedaan van de opnames van de radiospotjes, waarbij de creativiteit van Bambergen en eigen inbreng zeer wordt geprezen. Ik kan mij ook wel voorstellen dat hij professioneel was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten