Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 26 augustus 2011

FRANKENSTEIN 84: KISS ME QUICK

Ik zag onlangs de film Kiss me quick uit 1964, aangetrokken door de DVD met Frankenstein op de omslag, duidelijk geinspireerd door Boris Karloff. Het is een humoristische sexploitationfilm, de eerste van producer Harry Novak. De DVD (alleen voor volwassenen) is uitgegeven in de serie Something Weird Video.





Het is een nogal simpel verhaal, met excuus om zoveel mogelijk bloot in beeld te brengen, alhoewel de getoonde naaktscenes feitelijk niks met het verhaal van doen hebben.




Het buitenaardse wezen Sterilox (gespeeld door Frank A. Coe met een soort trechter op zijn kop en met een wat flauwe imitatie van Stan Laurel) komt terecht in het lab van Dr.Breedlove (Max Gardens). Sterilox is op zoek naar een perfekte vrouw, want op zijn planeet bestaan die 'wezens' niet. Toevallig is de dokter bezig de perfekte vrouw te ontwikkelen. Tja.
Tussen de go-go-dansen door krijgt de kijker even bezoek van een oud experiment van de dokter, een wezen dat op het monster van Frankenstein lijkt. Dit wezen wordt ook gespeeld door Frank A. Coe, nu onder de naam Fattie Beltbuckle.









Degene die benieuwd is geworden kan HIER de trailer van de film bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten