Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 16 oktober 2011

GLOW-IN-THE-DARK SEX DICE

Twee sex dobbelstenen, om de lange winteravonden - die ons in het vooruitzicht liggen - op een leuke manier door te komen. Op de ene staat een werkwoord, op de andere een zelfstandig naamwoord. Kombineer de twee en je kent je opdracht. Vrijwel steeds anders.


De uitgave is even simpel als doeltreffend: Een kartonnetje van 10,5x16 cm, waarop in een blister twee dobbelstenen zijn verpakt. Geen producent en geen jaar van uitgave.




Normaal is zo'n spel voor boven de 18 jaar, maar een speciaal opgeplakte Nederlandse sticker zegt: Vanaf 3 jaar onder toezicht volwassenen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten