Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 19 oktober 2011

POMPY DE ROBODOLL

Pompy de Robodoll is een Nederlands jeugdserie die werd geproduceerd door Tom Manders Jr. Er zijn 23 afleveringen van gemaakt, uitgezonden door Veronica in seizoen 1987-1988. De begintune is het nummer Samen zijn en wordt gezongen door Willeke Alberti. Dat nummer - geschreven door Peter van Asten en Richard de Bois - is in 1987 op singel uitgekomen (KTS-1015).


Hoofdrollen in de serie zijn weggelegd voor IJf Blokker, Willem Duyn, Maarten Spanjer en Tineke de Nooij. Bovendien werden er voor de verschillende robots bekende stemmen gebruikt van o.a. Bill van Dijk, Fred Benavente, Martine Bijl, Cor Witschge en Willeke Alberti.




De poppenspelers waren van het Bert Brugman Marionetten Theater.
Hieronder de beginleader van de serie waarin het lied van Willeke te horen is.





Volgende week woensdag in de reeks singels van Nederlandse TV-series: Q en Q.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten