Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 1 oktober 2011

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 4: FRISBEES

Het is moeilijk om van de Teenage Mutant Ninja Turtles tweedehands speelgoed of anderszins te vinden, maar als je dan iets vindt, weet je vrijwel zeker dat er vier items van moeten zijn, zoals van de hieronderstaande frisbee's. Ik heb dus Donatello en Michelangelo. Nu nog Raphaël en Leonardo.
Ik zeg wel dat het frisbee's zijn, maar dat zeg ik eigenlijk alleen maar, omdat ze rond zijn en ongeveer het goede formaat (dia 24 cm) hebben. Deze schijven zijn van rubber met uitgestantste figuren.
Het speelgoed is een produkt van Hasbro International, zonder vermelding van een datum.

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Verzameloord-Gastheer18 februari 2014 om 15:35

      Hoi Benjamin, misschien is het mogelijk dat je mij er een foto van stuurt. Dan kan ik hem bij de twee andere op HET Verzameloord plaatsen. Zou wel leuk zijn.

      Verwijderen