Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 25 oktober 2011

HALLOWEEN 2: DISNEY

HalloweenTime in Disneyland. Rond deze tijd vinden er speciale feesten en gebeurtenissen plaats in Disneyland, met ditmaal alle schurken als middelpunt, de Koningin van Sneeuwwitje voorop.
En een Disney Halloween kan niet voorbijgaan zonder een bijdrage afkomstig van Carl Barks (1901-2000), the good old Duck man. Hij schilderde - na zijn pensioen in 1967 - aardig wat olieverfschilderijen met de familie Duck in de hoofdrol. Een daarvan is Halloween in Duckburg (1973) gebaseerd op zijn eigen Donald Duck-omslag uit 1952, met het verhaal "Trick or Treat" (zie een eerdere tekst op HET Verzameloord).

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten