Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 5 augustus 2012

3 LOVE GAMES VOOR 50+

Elke leeftijd schijnt zijn behoefte te hebben aan seks en genot. Dat moet Miko hebben gedacht, de producent van deze spellendoos: 3 Love Games, uitsluitend voor boven de 50 +, of zouden ze bedoelen dat de 50 plussers uitgesloten zijn om mee te spelen? Nee, dat denk ik niet.
De doos (19x25cm) bevat - zoals de titel al aangeeft - drie spellen: 50+ love game, Strip Poker en het 50+ Fitness Game, hetgeen op de onderzijde van de doos nader wordt uitgelegd.
Verder behoren tot de inhoud: Een dobbelsteen, 36 opdrachtkaartjes en een stok kaarten. Daarvan hebben de Heer, Dame en Boer een (grappig bedoelde) tekening. Elke kleur heeft dezelfde drie.
 Tot slot een eevoudige gebruiksaanwijzing van de drie verschillende spellen.
Degene die denkt, hé dit spel komt me bekend voor. Heeft HET Verzameloord het niet al eerder geplaatst, dan kan ik verwijzen naar 22 januari van dit jaar voor 3 Love Games voor 18+ .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten