Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 7 augustus 2012

DONALD AAN DE RINGEN

Toen ik gisteren de finale zag van het atletiek-onderdeel ringen op de Olympische Spelen in London, moest ik aan dit beeldje (14 cm hoog) van Donald Duck denken.
Als je tegelijkertijd met duim en wijsvinger op de twee witte knoppen drukt, maakt Donald de grootste akrobatische toeren die je maar kunt bedenken. Een echte turner is er niks bij. Ik heb het geprobeerd te filmen, maar de supersnelle bewegingen kwamen niet over. Vandaar twee foto's als voorbeeld van Donalds kunde.
Er wordt nergens een jaar van produktie vermeld, noch een bedrijf die het gemaakt heeft. Zelfs de naam Disney is nergens terug te vinden en dat is toch wel opmerkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten