Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 26 januari 2013

BEVERLY HILLS 90210 33: BARBIE KATALOGUS

Je hebt katalogi in alle soorten, maten en diktes. Over allerhande onderwerpen en hobbies, maar deze katalogus van Barbie uit 1993 is toch wel een van de kleinste die ik ooit gezien heb.
Het boekje meet 10,5x9cm, telt 46 pagina's en ziet er zowel van voren als van achteren hetzelfde uit.. Alle soorten en maten pop en bijbehorende artikelen, uitgegeven door Mattel,  zijn erin weergegeven. Zo is er ook een pagina gewijd aan de poppen die uit zijn gebracht naar aanleiding van de TV-serie Beverly Hills 90210. Zie ook HIER op HET Verzameloord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten