Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 18 januari 2013

BOEKOMSLAG: TENNIS VOOR BEGINNERS EN LEEKEN

In mei 2012 publiceerde ik al een deeltje uit de reeks Weten en kunnen van uitgeverij Kosmos. Bovenstaand deeltje verraste me doordat er elementen zijn aangepast voor het specifiek onderwerp Tennis. (Zoek de verschillen). Zou elke deel uit de reeks dit soort aanpassingen hebben?


Op de achterkant een opvallend 'moderne' advertentie voor Redcover tennisbaan.


Het vignet van uitgever Kosmos is ook anders dan bij de vorige publicatie. Het gaat om details, maar dat is juist aardig. Uitgegeven in 1924, ontwerper is wederom André Vlaanderen. Schrijver van dit leerzame boekje is C. Vreedenburgh. De tekst is verluchtigd met foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten