Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 21 december 2009

DONALD DUCK KAARS


Het is weer bijna kerstmis, dus ik heb de (kunst)kerstboom weer tevoorschijn gehaald, samen met de andere kerstspullen, die elk jaar het huis weer feestelijk in een kerstsfeer brengen. Zo ook een kaars, die ik zeker 10 jaar geleden al heb gekocht bij een lokale drogist. Ik weet niet of het een bijzondere kaars is, maar ik heb het toch altijd zonde gevonden hem aan te steken. Vrolijk kerstfeest allemaal, en bedenk, het zijn eigenlijk gewoon een vrijdag en een zaterdag, waarop veel mensen vrij zijn. Dan zijn ze zo om.

1 opmerking:

  1. Uitstekend die Donald Ducksfeer. Normaal gesproken kennen we Donald, zeker in zijn vroegste incarnaties als een buh-hoorlijk eigenwijze vogel die op vele zaken knalhard commentaar levert.

    Hier echter zien we zijn vredelievende en zacht kant. Hij kan zelfs smelten. Maar dat gebeurt gelukkig niet!

    Meer over Donald, maar dan stiekum misbruikt t.b.v. geopolitiek hier: http://bit.ly/DonaldInTheThreeCaballeros

    BeantwoordenVerwijderen