Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 30 september 2011

FRANKENSTEIN 88: RINGO STARR

Een singel van ex-Beatle Ringo Starr uit 1972, Back off Boogaloo (Apple, 1C 006-05 028), door hemzelf geschreven en geproduceerd door mede ex-Beatle George Harrison.



Het gaat hier om een Duitse persing en ik vraag me af welk doel de Frankensteinmonsterkloon (of kan ik in dit geval beter 'clown' schrijven) heeft.

Het is de tweede solo-hit van Ringo en behaalt de tiende plaats in de Top 40. In de klip speelt zelfs een figuur mee, die dienst moet doen als het Monster van Frankenstein, met pinnen in zijn slapen in plaats van de nek (rechtenkwestie of wisten ze het niet meer precies). Het Monster wordt gespeld door een bekende akteur, maar ben even zijn naam kwijt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten