Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 17 februari 2013

ANNIE AMPLE

Vandaag een bijzondere singel van striptease-danseres Annie Ample: Annie Ample in "The Voyeur".
Het is een op karton geplakte flexi-disc, eenzijdig te bespelen. Op de achterzijde zeer weinig extra informatie, zoals bijvoorbeeld geen jaartal.
Annie Ample wordt in 1950 geboren als Karen Ann Bell. Haar loopbaan begint pas in 1983 als ze van haar geboorteplaats San Diego verhuist naar Las Vegas en er gaat werken als danseres. Ondanks het vele stripwerk, foto-shoots voor talloze bladen en een borstvergroting, heeft ze nooit meegespeeld in seks- of pornofilms.
In 1992 zegt ze vaarwel tegen de bussiness, laat de reeds ernstig lekkende borstimplantaten verwijderen en leeft een teruggetrokken bestaan zonder glamour en zelfs telefoon, ver weg van iedereen en vooral verwijderd van status.
Mede dankzij de uitgelekte silliconen overlijdt Annie/Karin op 1 januari 2008 (57 jaar oud) in de vergetelheid die ze zelf had opgezocht.
Bovenstaande singel zat in een Amerikaans sekstijdschrift bijgesloten, maar ik zou niet weten in welke. Hij laat zich afspelen op 33 toeren en de inhoud is een kort hoorspel over een vrouw die een man bespioneert en zich daar seksueel bij vermaakt. Het nadeel van dit soort uitgaven is, dat de kwaliteit zeer slecht is en die is er in de loop der jaren niet beter op geworden. Kortom niet meer echt draaibaar. Helaas.

1 opmerking:

  1. Deze flexi was een extraatje bij een nummer van het Amerikaanse blad High Society, ergens begin jaren 80.

    BeantwoordenVerwijderen