Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 5 februari 2013

HOLLISTER 500x

Op een van de zusterblogs van HET Verzameloord, Hollisterwesterns, staan ondertussen meer dan 500 nummers van dit illustere, van oorsprong Duitse tijdschrift.
In Nederland zijn de tekeningen in zwart-wit afgedrukt. Op de originele Duitse uitgave zijn die in kleur. Indien mogelijk worden op de site beide versies weergegeven.
Ondertussen zijn ze bij de winkelverkoop nummer 2100 al gepasseerd, dus na bijna een kwart van de kollektie gepubliceerd te hebben, heeft de site nog enige tijd te gaan. Elke dinsdag worden er nummers toegevoegd en door de inzet van Ties Kram en Kinie Giezen (die mij zeer veel omslagen hebben gemaild) kan dat gemakkelijk. Bedankt Kinie en Ties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten