Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 21 september 2013

FLINTSTONES 13: YABBA-DABBA-DANCE!

Wat zou de achterliggende gedachte zijn geweest om de tekenfilmfiguren van The Flintstones - die toch leven in het Stenen Tijdperk - te gebruiken voor de hoezen-reeks met groovy dance hits, een toch enigszins 'moderne' muziekstroming.
Wat ook het idee er achter zou mogen zijn, de CD-inlays hebben allemaal een bijzonder vrolijke uitstraling en de sfeer is goed, hoewel de tekening er soms nogal afgeraffeld uitzien.
Sommige edities hebben een tweede hoes aan de binnenkant. Als de ene cover je niet bevalt kun je de inlay omdraaien en voor de andere kiezen.
Naast deze serie - die is uitgekomen in 1994 en 1995 - is er een plaatje uitgebracht met de hits . . .
... en in 1995 nog met de grootste hits.
En daarnaast nog enkele mix-uitgaves en een verzameling Dance Classics.


De reeks is uitgekomen op het Nederlandse Arcade label. De hoezen zijn ontworpen door The Partners in Amsterdam.

1 opmerking:

  1. ik heb de casette serie van yabba dabba dance nummer 1-7 iemand interesse?

    BeantwoordenVerwijderen