Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 16 september 2013

LORD OF THE RINGS PUZZLE

Een puzzel van 1000 stukjes, uitgebracht naar aanleiding van de tweede film uit de Lord of the Rings trilogie van Peter Jackson: The Two Towers (2002).
De afbeelding draagt de titel Frodo en Sam, de ringdragers, hetgeen doet vermoeden dat er meer in deze serie zijn uitgebracht door Ravensburger. Het voorbeeld van de puzzel beslaat maar een klein deel van de deksel, wat ook enigszins wijst op meer puzzels in een reeks.
De doos meet 27x36,5cm, de gelegde puzzel zou met een afmeting van 50x70cm gemakkelijk dienst kunnen doen als poster. De puzzel is in hetzelfde jaar als de film uitgebracht, dus 2002.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten