Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 28 september 2013

FLINTSTONES 14: EGEL PUZZELS

Tot (voorlopig) slot van de Flintstones-weken, vier bijzonder sfeervolle puzzels, in 1964 uitgebracht door het Nederlandse bedrijf Egel.
Elke doos (17,5x19cm) bevat een houten puzzel van 49 stukjes. De serie bestaat uit vier puzzels. Volgens de nummering op de zijkant van elke doos is dit de juiste volgorde van de afbeeldingen. Hoewel Barney op 3 van de 4 plaatjes zijn hoofd in het verband heeft, zie ik toch niet iets van een verhaallijn. Waarschijnlijk zijn het gewoon vier willekeurige tekeningen uit een groter geheel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten