Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 30 september 2013

MURDER, SHE WROTE: PUZZLE GAME

Een Mystery Jigsaw Puzzle Game naar aanleiding van de bekende TV-serie Murder, she wrote met Angela Lansbury (1925) als schrijfster Jessica Fletcher.
Tussen 1984 en 1996 zijn maar liefst 264 afleveringen van 50 minuten opgenomen en daarna nog eens vier TV-films van 2 uur, allemaal met Angela Lansbury in de hoofdrol, die dan ook met foto op de doos (23,5x31cm) te zien is.
Wat niet op of in de doos te vinden is, is het voorbeeld van de puzzel, want - zo is te lezen op de onderkant van de verpakking - de puzzel biedt de oplossing van een moordraadsel.
Samen met het meegeleverde verhaal met de titel Desktop Murder moet je - net als Jessica in de serie - het mysterie ontrafelen.
En dan is er nog de puzzel van 550 stukjes, waarvan je niet dus weet wat het voorstelt. Dat levert nog eens urenlang speelplezier op.
Het is een uitgave van Paul Lamond Games uit 1984 (Ref No. 8250), dus al uit het eerste jaar dat de serie is gaan draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten