Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 9 september 2013

HITPOURRI 7

Ik ben al jaren op zoek naar elpees en singels van het platenlabel Elf Provinciën. Mijn collectie is nog lang niet compleet, maar toch kom ik zelden of nooit een nieuw item tegen. Ik geef de moed al bijna op om mijn collectie ooit (desnoods alleen maar op papier) compleet te krijgen. Een nieuwe vondst mag gerust in de krant (of op HET Verzameloord, zoals hieronder).

Tijdens een korte vakantie in België vond ik deze LP. Het is neem ik aan, de Belgische variant op de bekende LP met het uit de zee rennende model.
Een plaat die je tot voor kort echt in elke platenbak tegen kwam. (ELF 55.11-G). De Belgische versie met een totaal andere hoes heeft nummer ELF 5511-Y 265. Het is mij niet bekend waar de G en de Y voor staan. Weet iemand dit wellicht?

Voor de achterkant van deze lp's klik hier. Wil je meer zien van mijn Elf Provinciën Elpee collectie, klik dan HIER of op de link in de groene balk rechts op deze pagina.

1 opmerking:

 1. Hallo,
  Je weet het,
  als je mij een lijstje mailt met ontbrekende nummers, wil ik ook best voor je zoeken.
  Met vriendelijke groet
  Nico Stalenburg

  BeantwoordenVerwijderen