Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 16 juni 2017

DE FILMWERELD VIERT FEEST (1998)

Een affiche ter gelegenheid van de Nationale Bioscoopdag op 16 juni 1998. De aanleiding voor het feest weet ik niet. Toch niet het 100 jarig bestaan van de film (dat was toch in 1995?). De foto is gemaakt door Paul Huf in het oude Filmmuseum (nu Eye) in het Amsterdamse Vondelpark en bevat enkele van de groten uit de Nederlandse filmscene van dat moment. Wie herkent ze?


V.l.n.r. Hans van Willigenburg (film?), Huub Stapel, Gerard Tholen, Jeroen Krabbé, Linda van Dijk, René Soutendijk, Tatjana Simic, Bert Haanstra, Monique van de Ven, Jasperina de Jong?, Simon van Collem. Een aardig (maar willekeurig) groepje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten