Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 18 juni 2017

HOLLISTER WESTERNS, WITTE REEKS

Sinds enige jaren heeft HET Verzameloord een zusterblog met daarop vrijwel alle westernomslagen staan uit de reeks Hollister (klik HIER of anders rechts in het groene vlak op de link Hollister westerns). Dit gaat om de zogenaamde gele serie. Deze is gestart in 1972 en loopt nog steeds.

Vanaf vandaag is HET Verzameloord een zusterblog rijker en wel met de Witte Hollisters.
Ditmaal zijn de omslagen niet geel maar wit en zijn de afbeeldingen in kleur in plaats van zwart-wit. De reeks heeft 'slechts' ongeveer 12 jaar bestaan (584 nummers) van 1993 tot 2005. De schilderijen zijn vaak gewelddadig en erotisch van aard.
Ook zijn ze vaak geïnspireerd door scenes uit films of door bekende akteurs en actrices zoals Catherine Deneuve, Brigitte Bardot of zoals hieronder Claudia Cardinale uit de film Les Petroleuses.
 Klik HIER en bezoek deze wereld van gunmen, sheriffs en mooie vrouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten