Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 15 juni 2017

IN MEMORIAM: ANITA PALLENBERG (1944-2017)

Afgelopen dinsdag 13 juni is actrice en fotomodel Anita Pallenberg (1944-2017) overleden.
Pallenberg leerde in 1965 de Rolling Stones kennen en kreeg al snel een relatie met Brian Jones. Toen deze te gewelddadig werd is ze 'gered' door medebandlid Keith Richards, met wie ze tot 1981 samen was en drie kinderen kreeg.
Anita heeft een bescheiden loopbaan in de filmindustrie met dubieuze hoogtepunten als Barbarella en Candy (allebei uit 1968) en Performance (1970). Ook speelde ze (onvermeld) een hippie in de film Wonderwall (1967) naast Jane Birkin.
Anita Pallenberg is 73 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten