Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 27 juni 2017

DINSNEY DINSDAG: KUZCO KLEURBOEK

Een kleurboek naar aanleiding van de Disney film The Emperor's New Groove uit 2000.
Gezien het grote woord Coloris, lijkt me dit geen Nederlandse uitgave, maar linksboven staat wel de filmtitel in het Nederlands. VREEMD!
Het blijkt een Belgische druk te zijn.
Dus de voorzijde is Frans/Nederlands. Dat geldt ook voor de ondertitels aan de binnenkant. Hier twee voorbeelden van de 16 kleurplaten die dit boek rijk is.
Het is uitgebracht Deltas/Chantecler en gedrukt bij De Zuidnederlandse Uitgeverij in Aartselaar. Er wordt geen jaar vermeld, maar dit zal wel overeenkomen met het jaar dat de film uitkwam, dus 2000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten