Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 7 april 2011

ANIMATED BATMAN 14: McDONALD'S 2/3

Twee jaar na het sukses van de eerste Batman Happy Meal speeltjes, komt McDonald's in mei 1996 met een tweede set figuren gebaseerd op Batman: The Animated series (1992-1995). De eerste serie (ondertussen omgedoopt tot The Adventures van Batman & Robin) was weliswaar afgelopen, het sukses allerminst en daar ging het McDonald's uiteraard om. Ditmaal kwam het Amerikaanse hamburgerbedrijf met vier attributen om aan een fiets te bevestigen: Een achteruitkijkspiegel met een vliegende BATMAN.

Een toeter in de vorm van THE JOKER.




De BATMOBIEL als drinkbeker. (De neus dient als dop.)




En als laatste een goed sluitbaar bakje - met BAT-LOGO - voor kleine spulletjes, zoals sleutels of pennen.





Bij deze BAT-zaken zat steeds een kaartje (9,5x9,5 cm) met op de voorkant een afbeelding van de vier attributen en met op de achterzijde uitleg ervan.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten