Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 14 april 2011

ANIMATED BATMAN 15: McDONALD'S 3/3

Vandaag de derde Happy Meal die McDonald's heeft uitgebracht met speeltjes van een animated Batman. Dit keer is het een combi met Superman en deze serie heet dan ook Super Heroes. Je kon ze verzamelen in 2005 van 22 september tot 19 oktober.

Op een of andere maner moeten de poppetjes en gadgets van McDonald's steeds mooier en ingenieuzer worden. Dat is bij het eerste onderdeel uit deze set heel aardig gelukt: Het betreft een buis van 14 cm en een doorsnede van 6cm. Als je aan de 'dop' draait, zie je of Batman of The Joker (waarom toch iedere keer weer die Joker?). het een en ander is met een spiegel gedaan. Goede vondst.



De 'derde zijde' van de buis is dicht voorzien van iets wat op een printplaat moet lijken.


Het tweede poppetje is Robin. Deze kun je ergens aanhangen. Als je hem dan naar beneden trekt, klimt hij eigenhandig weer omhoog.
De figuur van Superman bespreek ik een andere keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten