Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 4 april 2011

MINIKILLERS (DIANA RIGG)

Ik weet niet meer precies waar en/of wanneer ik deze films heb aangeschaft. Wel weet ik dat dat ver voor het computer-tijdperk is geweest en dus ook voor internet. Er was toen nog helemaal niets over te vinden, over deze 4 super-8 films met Diana Rigg (Emma Peel uit De Wrekers) in de hoofdrol.

Nu, jaren later, loopt het internet er nog steeds niet mee over, maar het IMDB heeft de produktie toch wel in het bestand. Het betreft een korte (28 minuten durende) Spaans/Duitse speelfilm uit 1969, genaamd Mini-Killers. Hij is enkel uitgebracht op 4 filmspoeltjes van 7 minuten.


De volgorde van de hier getoonde hoesjes is willekeurig.








Wat het vreemde is aan deze film, is het feit dat er niet in gesproken wordt. Er is wel synchroon geluid, maar er wordt gewoon niks gezegd, dus geen bewegende lippen of tussenbordjes.


De toegevoegde film is de komplete produktie (nu in 2 delen), alleen lijkt hij me iets te snel afgespeeld (vermoedelijk op 24 beelden ipv 18 beelden per sekonde). Dat is jammer, maar het geeft toch wel een aardig beeld van het geheel.
Wat Diana Rigg (1938) er toe aangezet zou hebben haar rol uit De Wrekers / The Avengers nogmaals dunnetjes over te dun, is tot op de dag van vandaag niet duidelijk. Ze schijnt er zelf ook niets over kwijt te willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten