Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 1 april 2011

FRANKENSTEIN 63: POSTZEGEL

In 1997 is er een setje met postzegels uitgegeven, gebaseerd op enkele klassieke Universal Movie Monsters. Daar zit uiteraard ook Boris karloff bij met zijn kreatie van Frankenstein. Verder Bela Lugosi als Dracula, Lon Chaney als Phantom of the Opera, Lon Chaney Jr. als Wolfman en andermaak Boris Karloff als The Mummy.

Dit zegelvel zit in een map (24x33 cm), waarin verder nog enkele dingen zitten, zoals een begeleidende brief van U.S. Postal Service . . .

. . . en de 5 afbeeldingen die voor de zegels zijn gebruikt op ruim A-4 formaat en zonder bedragen. Hier als voorbeeld Frankenstein.



De binnenflap van de map bevatten nog wat informatie over de films.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten