Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 7 augustus 2010

BAYWATCH PUZZLE

Een MB puzzle van de eens zo populaire TV-serie Baywatch, over het leven van de mensenreddende strandwachten en hun dagelijkse beslommeringen, met name van de baas Mitch Buchannon (gespeeld door David Hasselhoff), die overigens niet op deze puzzle staat. Hij heeft vast en zeker de foto gemaakt.



De serie heeft 11 seizoenen gedraaid (van september 1989 tot mei 2001). Bij elkaar goed voor maar liefst 243 afleveringen, plus een pilot en als bonus een reunion-film (2003).


De doos vermeld geen jaartal, maar gezien de aanwezigheid van Pamela Anderson (links) is de datum enigszins te bepalen. Zij heeft als C.J.Parker 5 seizoenen meegespeeld (3-7), dus in die tijd zal deze puzzle waarschijnlijk zijn uitgebracht. Ergens tussen 1993 en 1996.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten