Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 14 augustus 2010

TI-TA TOVENAAR PLAATJES-ALBUM 1

Dat Albert Heijn de laatste jaren albums uitgeeft waarin je los verzamelde plaatjes kunt plakken is uiteraard niks nieuws. Dat deden ze al in de jaren 70, om precies te zijn in 1972 met de op dat moment populaire kinder TV-serie Ti-Ta Tovenaar.
Boven staat de voorkant van het 16 pagina's tellende plaatjes-album Ti-Ta Tovenaar en het Grobbekuiken, links is de achterkant te zien.








Het boek (24x34cm) bevat 80 kleuren plaatjes (elk 7x5cm) en een poster in het midden.



2 opmerkingen:

  1. Ja zeg, mijn zus had dit verzamelalbum. Vergis ik me nu, of waren er ook filmstrookjes van Tita Tovenaar met 4 of 5 plaatjes, die je door een speciale kijker kon bewonderen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Alman, dat klopt, maar dat was voor het tweede album. Dat heeft AH een jaar later uitgegeven. Komende zaterdag zal die uitgave op HET Verzameloord worden behandeld.

    BeantwoordenVerwijderen