Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 13 augustus 2010

FRANKENSTEIN 30: REKLAME 2/3

De tweede reklame (in een reeks van 3) met het monster van Frankenstein als 'aangever', in dit geval zelfs letterlijk is een filmpje uit 1971, gemaakt voor het merk Shasta. Dat is onder vele andere smaken sinaasappelsap. Ze hebben hun drankjes vanaf de jaren 50 verpakt in blik. Ik weet niet of het ooit de Nederlandse grens heeft gehaald, maar ondergetekende had er (wat dom!) nog nooit van gehoord.




Het produkt lijkt aan de andere zijde van de oceaan nog steeds te bestaan en in het verleden hebben ze erg veel smaken uitgebracht. Voor een klein blikje in de oude keuken van Shasta klik hier.

1 opmerking: